X

Erkeklerin Vücut Dili

Erkeklerin Vücut Dili

Erkeklerin Vücut Dili onları ele verir. Hatta bazen o kadar kafa karıştıran vücut dili hareketleri sergilerler ki kadınların kafalarını karıştırırlar. Erkekler hissetikleri duyguları dışa vururken söyledikleri ile vücut dili hareketleri arasında büyük tezatlıklar sergileyebilirler. “Senden çok hoşlanıyorum“, “Sana aşığım” diyen bir erkek acaba gerçekten doğruyu söylüyor mu? O anda gerçekten hissetiği duygular bunlar mı? Bir bakışta anlamak şansına sahip olabilirsiniz. Erkeklerin Vücut Dili‘ni doğru okumak onlar hakkında detaylı fikir sahibi olmanın birinci kuralıdır. Konu oldukça detaylı bir konu, söz konusu insan ve erkek olunca bunu iki cümle ile açıklamak pek mümkün olmuyor. Bu nedenle “Beden Dili” konusunda hakim olmakta fayda var. Beden Dili Eğitim Seti ile Erkeklerin Vücut Dilini de öğrenebilirsiniz.

Erkeklerin Vücut Dili Hareketleri

İlişkiniz yeni. Zaman karşılıklı olarak birbirinizi tanıma zamanı. Konuşulanlar ve anlatılanlar dikkatle seçiliyor. Belki de falso verilmemeye çalışılıyor. Erkek arkadaşınız konuşurken onu dinleyin ve izleyin. Konuştuğu kelimeleri kulaklarınızla dinlerken, vücut hareketlerini gözlerinizle takip edin. Neler yapıyor? Konuştukları ile hareketleri uyumlu mu? Size dokunmak yoluyla pek çok duygusunu aktarıyor olabilir. Size dokunuşları ani ve kısa süreli ise aranızdaki ilişkinin fiziksel bir temasa dayalı olmadığını göstermeye çalışıyor olabilir. Zamanla gelişebilecek duygulara açık olabilir. Ancak elini boyun bölgenizde tutuyorsa, bu temasın sizi etkileyip etkilemediğini görmek istiyor olabilir. Bu dokunuşların içinde sevgi olup olmadığını analayabilirsiniz. Size sarılması ya da dokunması tam olarak duygularını ifade etmiyor olabilir. Sarıldığında vücudu dışa dönükse, sadece bir kız arkadaşlar beraber oturduğunu çevreye göstermek istiyor olabilir. Aynı zamanda size sarılmanın ne kadar gurur verici olduğunu ispatlamaya da çalışıyor olabilir. Gösteriş ya da samimiyet, aradaki farkı diğer ipuçlarını gözlemleyerek çözebilirsiniz.

Erkeklerin Vücut Dili ve Eller

El ve Kol Hareketleri

Bir erkek sizin ile beraberken parmaklarını bir yerlere vurup ses çıkarıyorsa, bu onun sıkıldığını gösterir. Eğer konuşurken elleri ile yüzüne, burnuna dokunuyorsa, bu onun yalan söylediğini gösterebilir. Eğer eliyle çenesini tutuyorsa ya da çenesini eline dayayarak duruyorsa, bu onun bir şeylere karar vermek üzere olduğunu gösteriyor olabilir. Eğer eliyle giysilerini düzeltiyorsa, bu onun rahatsızlık duyduğunu ve gitmek istediğini gösteriyor olabilir. Bir erkeğin ellerinize dokunurken yalnız parmaklarınızı okşayışı, eğer aklında başka şeyler yok ise, sizi daha yakından tanımak istediğinin işareti olabilir. Ellerinizi büyük bir sıcaklık ve içtenlikle tutuyor ve okşuyorsa, size yakın olmak istiyor demektir. Sizin ile iletişim halindeyken avuç içlerini gösteriyor ise, size karşı açık olmak istediğinin işaretidir. Açık bir beden dili sergilediğinin işaretidir.

Bir erkek yolda yürürken kolunu belinize dolamış ise, bu onun sizin ile arasında bir ilişki olduğunu etrafa göstermek istediği anlamına gelebilir. Bir erkek kolunu sıkıca belinize doluyorsa, sizi istediğini gösteriyor olabilir.

Erkeklerin bazı kol hareketlerini yorumlamak zor olabilir. Kimi hareketleri “mesafeli mi olmaya çalışıyor” dedirtirken, bazen de “acaba mecburen mi sarılıyor” dedirtebilir…

Erkeklerin Vücut Dili – Ağız Hareketleri

Ağız Hareketleri

Öpüşmek ilişkinin gücünü gösterir. Sosyal selamlaşmalarda nispeten kısa tutulur ve yanakların öpülüşüyle sınırlandırılır. Bazı kültürlerde yakın arkadaşlar daha fazla bedensel temas kullanarak bunun süresini uzatabilirler. Genellikle kucaklaşmak buna eşlik eder. En yoğun öpüşmek, romantik öpüşmektir ve tam bir bedensel temasını da içerebilir. Elleri, dudakları ve dilleri de kapsayabilir. Eğer hoşlandığınız erkek öpüşürken size sarılmıyor, ellerini omuzunuzda tutuyor ve bir iki adım ilerinizde duruyorsa, kontrolün kendisinde olmasını istiyor demektir.

Erkeklerin Vücut Dili onlar hakkında gizli bilgileri ortaya çıkartan şifreler içermektedir.

Benzer Konular:

admin: